Nr 4-2018

I årets sista nummer har vi träffat Sara Beischer och pratat om författaryrket, arbetet i vården och om humor i det dystra. Vi har träffat Lena Kallenberg, en av våra mest välkända arbetarförfattare, just nu aktuell med en ny roman som denna gång utspelar sig på 60-talet, en tid som Lena menar har många paralleller med vår tid nu. Doris Dahlin har skrivit ett historisk porträtt av Sara Lidman och John Swedenmark har skrivit en minnesartikel om Sven Wernström. Vi får följa med en nattportier på ett hotell under en natt, gör en Utblick till Sydafrika och vi har pratat med en amerikansk poet som arrangerar skrivkurser för working poets. Sist men verkligen inte minst: Crister Enander skriver Sista ordet för i år. Till det har vi flera noveller, dikter och recensioner.


Redaktion: Chefred: Jane Morén, Redaktör: Beata Hansson, Redaktör och layout: Carola Ankarborg, ansvarig utgivare: Ewa Bergdahl.  Mejl redaktionen: redarbetarskrivare@gmail.com

Tidskriften KLASS kommer ut 4 ggr per år. En prenumeration kostar 200 kr.  Sätt in summan på Plusgiro 29 00 50 – 4. Vill du dessutom stödja föreningen Arbetarskrivares arbete löser du istället ett medlemskap för 250 kr, då ingår fyra nummer av KLASS.

Skriv namn, adress, mejladress, så kommer första numret snart på posten. Välkommen!

Återförsäljare! Vi söker återförsäljare av KLASS. Just nu finns KLASS
i ABFs Webbutik
Bokcafé Pilgatan, Umeå
Röda Stjärnan, Göteborg
Effektlådan antikvariat, Örkelljungar